fietsen

In onze winkel kun je een uitgebreide selectie van fietsen terugvinden. We verkopen enkel fietsmerken waar we zelf achter staan. Dit wil zeggen dat de merken kwalitatieve en moderne fietsen moeten maken. Die prettig rijden en weinig onderhoud vragen.

electrische fietsen

We hebben tevens een uitgebreide selectie aan elektrische fietsen. We hebben ons sinds het begin van de elektrische fiets hierin gespecialiseerd. En deze jaren van ervaring geven ons een voorsprong.

onderhoud

Bij aankoop van een fiets bij ons, krijg je van ons een eerste nazicht gratis. Dit doen we om je fiets in top conditie te houden. Onze werknemers krijgen regelmatig opleiding om bij te blijven met de nieuwste technieken.

service

We zijn sinds 1977 jouw fietsenwinkel in Mortsel. Deze jaren van ervaring kunnen we daarom ook gebruiken om je een goede service te kunnen leveren, zowel tijdens als na verkoop. We staan erop om onze klanten snel en professioneel verder te helpen.

overzicht van onze fietsmerken.

Hieronder kan je een overzicht terugvinden van alle verschillende fietsmerken die we verdelen. Door op het logo of de naam van het fietsmerk te klikken, kom je uit op de website van onze leverancier. Hier kan je alle fietsen van deze leverancier terugvinden. We hebben veel fietsen in stock, dus kom zeker eens langs om te ontdekken hoe de fietsen er in het echt uitzien en hoe ze rijden. We helpen je graag met het vinden van de juiste fiets. 

Flyer is een Zwitsers merk dat heel sterk is in elektrische fietsen maken. Zoals we het van een Zwitsers merk kunnen verwachten, maken ze degelijke producten waarbij de kwaliteit een top prioriteit is voor het merk.  

Gazelle is een Nederlands merk dat al jaren één van onze topmerken is. Dit merk hoeft nog weinig introductie omdat het één van de bekendste merken op de Belgische markt is. Ze staan voor kwaliteit en innovatie. 

Johnny Loco is een Nederlands fietsmerk met een stijlvolle retro-stijl. Ze leveren zowel elektrische fietsen, bakfietsen als gewone fietsen. Wil je stijlvol op stap gaan, neem dan zeker eens een kijkje in onze winkel naar deze fietsen. 

Kreidler is een Duits merk dat degelijke fietsen maakt. Ze maken zowel elektrische als gewone fietsen. Ze leveren kwalitatieve producten af. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in stadsfietsen. 

KTM

KTM is een Oostenrijks fietsmerk, dat ook wel bekend is van haar moto’s. Ze hebben zowel elektrische fietsen, stadsfietsen als koersfietsen.  Ze hebben een uitgebreid gamma met kwalitatieve fietsen. Kom deze fietsen zeker eens ontdekken in onze winkel.

L’avenir is een Belgisch merk, dat opgericht werd in Lier, staat bekend voor zijn betaalbare stadsfietsen. Ze hebben een goede prijs / kwaliteitsverhouding.  Ze hebben zowel elektrische als niet elektrische modellen.

M1 is een Duits fietsmerk springt direct in het oog wanneer je dit ziet. Het is een fietsmerk dat inzet op een innovatief en modern design. Ze leveren enkel stoere elektrische modellen. Wil je een fiets waarmee je opvalt, ontdek dan zeker dit merk.

O2 feel is een Frans fietsmerk, is gespecialiseerd  in mooie en trendy elektrische fietsen. Ze hebben tevens een uitstekende kwaliteit. Zoek je een fiets met een iets specialer design, ontdek deze fietsen dan in onze winkel.

Oxford is een Belgisch bedrijf uit Sint-Niklaas levert zowel elektrische als gewone fietsen. Zoek je een kwalitatieve en betaalbare fiets? Dan is Oxford waarschijnlijk iets voor jou. Ze hebben ook een mooi aanbod aan kinderfietsen.  

Yoors is een Belgisch fietsmerk is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Ze bieden kwalitatieve elektrische stadsfietsen voor het dagelijkse gebruik. Ontdek dit Belgische merk in onze winkel. 

Dit Belgische merk is gespecialiseerd in kinderfietsen. Zoek je een stevige, kwalitatieve en stoere kinderfiets. Ontdek dit Belgische merk dan. 

Op deze foto ziet u Michel Roelandt en Wendy Van Akolijen voor Fietsen MB. Ze hebben beiden een blauwe t-shirt aan met daarop het logo van Fietsen MB

contacteer ons.

Heb je nog vragen over de bovenstaande fietsen of heb je een andere vraag? Laat het ons zeker weten via onderstaand contactformulier. 

bereikbaar tijdens openingsuren

Adres Deurnestraat 15 – 2640 Mortsel

openingsuren:

din-vrij: 9:00 – 12:30 & 13:30 – 18:00

zat: 9:00 – 16:00